Konstnärernas Master Mind Grupp©

- Där Framgång Utvecklar Framgång -


Välkommen till Konstnärernas Master Mind Grupp©

Varje deltagare tar upp sina egna frågor och funderingar, och övriga i gruppen "brainstormar", ger förslag och stödjer dig. OBS:  Det handlar inte om det  konstnärliga hantverket. Mer om "allt det andra". Varje konstnär är vanligtvis också entreprenör och företagare. Varje konstnär har också ett livspussel. Var och en har ofta sina egna funderingar i utvecklingen.

Master Mind Grupp

En Master Mind Grupp är helt annorlunda jämfört med gruppcoaching. Det är heller inte mentorskap eller konsultationer. Det är ingen terapi. I en Master Mind Grupp (en allians av likasinnade som vill förflytta sig från där de befinner sig nu, till där de vill vara), deltar alla konstnärer aktivt. Alla i gruppen är aktiva, ställer frågor, ger förslag och råd, tips och idéer utifrån sin erfarenheter. Man ger och man tar emot.  Varje deltagare är huvudperson  vid något tillfälle? 

En Master Mind Grupp är en grupp där alla stödjer alla!

Varje deltagare i gruppen är alltså centralpunkten i turordning. När alla deltagare varit huvudperson  en gång, börjar man om igen.

Som du antagligen räknat ut så handlar det om hur du kan göra framsteg på olika plan som konstnär på väg till din framgång, den framgång du söker. När processen väl har börjat, startar processen i din hjärna som kommer att hjälpa dig på vägen.

Det är därför det är så oerhört viktigt att "närvara" vid varje sammankomst för att ta del av kollegernas perspektiv och sätt att resonera. Resonemang och perspektiv som man sedan kanske kan tillämpa på den egna verksamheten. Därför kan det vara bra att man inte är bekant med övriga i gruppen. Det genererar ofta nya och fräscha idéer som kan ge god substans.


Du kan läsa mer i Pdf filen, högerklicka och ladda ner: Konstnärernas Master Mind Grupp©

Dela gärna filen med andra konstnärer.


Om du vill veta mer om vem jag är finns här några artiklar:

Bender Tidningsartikel "Från Skaraborg Till USA"

Bender Tidningsartikel "Barnbok om Konst"

Bender Tidningsartikel "Kenths Konst Prisas i Italien"

Du kan också läsa mer på "About"


Heritage & Future

Art Is More Than Art
- Art Viewers Nation
© -
Art is a genuine mental and visual catalyst. This means that art is always at present without being consumed itself.
That's probably why art has followed humanity since the dawn of time, and still do. It is probably also why Art is used as reference, and are closely interlinked with today's Luxury.

Art Viewers Nation©
Email *
First Name *
Country *
* Required Field