Referera en Vän

I samband med att jag nu publicerat flera Fine Art Print har jag fått frågor flera gånger, om jag kan komplettera med någon form av "Referera en Vän Program"

Detta är ett både plötsligt och trevligt sammanträffande! Världen är egentligen ett enda stort nätverk. Trots det har många kulturer svårt att komma överens. Det som verkar återstå och som en och annan genom åren har framfört; det enda som återstår av "något gemensamt mellan kulturer" verkar vara konst. Konsten har följt vår civilisation sedan mänsklighetens begynnelse ca 100 000 f.kr. Den finns fortfarande och kommer med största sannolikhet finnas så länge människan existerar.

Varsågod, här kommer det!

... and the winner is...
Kanske kommer du till stor hjälp när dina vänner skall välja något till nästa uppvaktning. Enklaste sättet kan vara att fråga...
 
Familj, släkt, vänner, kolleger, grannar, arbetskamrater, föreningen, nätverket, relationer...och det som är det fina med nätverk är att de redan finns i familjen, det lilla...istället för att göra det ensam kan man göra det tillsammans.

BonusProgram (ej kontanter)
Programtid fr.o.m. 2017-03-01- 2017-03-31 (men du kan börja redan idag)

Storlek A4:
Referera 6 personer som köper valfritt motiv i A4, och du erhåller 1ex A4 valfritt motiv utan kostnad.
Levereras till dig utan frakt- och emballagekostnad eftersom du är referenten.

Refererar du 5 personer eller färre, som köper under programtiden, erhåller du 25kr i bonus för varje person som köper och du kan konvertera denna bonus och använda som del vid betalning för att själv köpa en A4 + Frakt och emballage. (Kontanter betalas ej ut). Den som köper genom dig som referent, måste ange ditt namn vid beställning. (Referent: NN)

Programtid fr.o.m. 2017-03-01- 2017-03-31
Betalning från den du refererar måste, för att vara giltig, finnas på kontot senast 31 mars 2017
A 4 storlek, se information om fine art printStorlek A3: Referera 5 personer som köper valfritt motiv i A3, du erhåller 1ex A3 valfritt motiv utan kostnad.
Levereras till dig utan frakt- och emballagekostnad eftersom du är referent.

Refererar du istället 4 personer eller färre som köper valfritt motiv under programtiden, erhåller du 50kr bonus för varje person som köper och du kan själv konvertera denna bonus och använda som del vid betalning för att köpa en A3 + Frakt och emballage. (Kontanter betalas ej ut).
Den som köper genom dig som referent, måste ange ditt namn vid beställning. (Referent: NN)

Programtid fr.o.m. 2017-03-01- 2017-03-31
Betalning från den du refererar måste, för att vara giltig, finnas på kontot senast 31 mars 2017
A3 storlek, 
se information om fine art print

Storlek:
Originalstorlek
: Referera 4 personer som köper valfritt motiv i Originalstorlek, du erhåller 1ex i Originalstorlek valfritt motiv utan kostnad. Levereras till dig utan frakt- och emballagekostnad eftersom du är referent.

Refererar du 3 personer eller färre som köper valfritt motiv under programtiden, erhåller du istället 100kr i bonus per person som köpt och du kan själv konvertera denna bonus för att använda som del vid betalning för att köpa en Originalstorlek + Frakt och emballage. 
(Kontanter betalas ej ut). Den som köper genom dig som referent, måste ange ditt namn vid beställning. (Referent: NN)

Programtid fr.o.m. 2017-03-01- 2017-03-31
Betalning från den du refererar måste, för att vara giltig, finnas på kontot senast 31 mars 2017
Originalstorlek: 
se information om fine art print


Tillbaka från Referera en Vän till
Stödja Främja Sponsra


Arv & Framtid

Konst Är Mer Än Konst© Välkommen att Prenumerera 
- Nyheter & Information på Svenska -

Konst är en genuin katalysator. Det betyder att konst alltid är närvarande utan att själv förbrukas.

Det är sannolikt därför som konsten har följt (eller tvärtom) mänskligheten och civilisationer sedan tidernas begynnelse, och fortfarande gör det. Det är antagligen också därför Konst används som referens
, och är mycket nära sammanlänkad med dagens Lyx.