Kenth Bender Författare 

2017-11-10


Bäste besökare, välkommen!

Jag har flyttat blogposten till denna nya författarsida, därmed kan måleriet också leva sitt liv på blogsidan.

Det är ett par månader sedan förra blogposten; mänskligheten kan aldrig lösa samhälls- eller världsproblem med samma tänkande som när vi skapade dem.

Kul att den har blivit så mycket läst. Det har varit den enskilda sidan på denna site som varit mest besökt och läst sedan september. Min tolkning är att ämnet i hög grad berör människor. FN bedömde i juli månad 2017, att världens befolkning nu omfattar 7, 55 miljarder människor. Den värld som berörs av ämnet, .

Jag har till och från efter senaste blogposten sökt efter en bok om detta ämne, fakta eller fiktion, men tyvärr har jag inte funnit någonting som tar upp det jag skulle vilja läsa om, varken på svenska eller engelska. Under denna tid sedan september, växte det fram mer och mer och slutligen utgick jag från uttrycket; Om du inte finner den bok du vill läsa, skriv den själv! Så för någon månad sedan beslöt jag mig för att skriva ett synopsis och ett utkast, och det är precis vad jag ägnat mig åt under tiden.

Vad händer nu? Jag fortsätter att arbeta med skrivandet och så här i inledningen bearbetar jag nu de första ca 50 sidorna. Boken kommer att skrivas som en roman eftersom jag tror att den blir mer lätttillgänglig för läsaren under dessa förutsättningar. Tyvärr kan jag inte avslöja någonting om innehållet ännu, men så snart hela linjen är definitivt klar, berättar jag mer. 

Jag har tidigare publicerat en fackbok på svenska och en barnbok på engelska. På tur när jag är klar med ca 50-70 sidor kommer jag att söka en litterär agent för nya boken.

Ha det bra - vi hörs!
Kenth


Information och Nyheter om den kommande romanen, 
det världsomfattande ämnet som berör hela mänskligheten,
7,55 miljarder människor?

Är du sugen kan du hålla dig uppdaterad - prenumerera!
Inga skyldigheter från din sida.
Tillbaka från Bender Författare till
Kenth Bender Blog


Arv & Framtid
Mänskligheten Kan Aldrig Lösa 
Samhälls- eller VärldsProblem

Med Samma Tänkande  (Under Århundranden) -Som När Vi Skapade Dem-


Information och Nyheter om den kommande romanen, det globala ämnet som berör hela mänskligheten, 7,55 miljarder människor?
Känner du dig sugen kan du prenumerera och följa tillkomsten av den nya romanen
Inga skyldigheter från din sida.