Kenth Bender Blog 

2017-11-08


Bäste besökare välkommen tillbaka!
Det är ett par månader sedan förra blogposten. Kul att den blev så mycket läst. Det har varit den enskilda sidan på denna site som varit mest besökt och läst sedan september. Min tolkning är att ämnet i hög grad berör människor. FN bedömde i juli månad 2017, att den värld som berörs av ämnet nu omfattar 7, 55 miljarder människor.

Jag har till och från efter senaste blogposten sökt efter en bok om detta ämne, fakta eller fiktion, men tyvärr har jag inte funnit någonting som tar upp det jag skulle vilja läsa om, varken på svenska eller engelska. Under denna tid sedan september, växte det fram mer och mer och slutligen utgick jag från uttrycket; Om du inte finner den bok du vill läsa, skriv den själv! Så för någon månad sedan beslöt jag mig för att skriva ett synopsis och ett utkast, och det är precis vad jag ägnat mig åt under tiden.

Vad händer nu? Jag fortsätter att arbeta med skrivandet och så här i inledningen bearbetar jag nu de första ca 50 sidorna. Boken kommer att skrivas som en roman eftersom jag tror att den blir mer lätttillgänglig för läsaren under dessa förutsättningar. Tyvärr kan jag inte avslöja någonting om innehållet ännu, men så snart hela linjen är definitivt klar, berättar jag mer. 

Jag har tidigare publicerat en fackbok på svenska och en barnbok på engelska. På tur när jag är klar med ca 50-70 sidor kommer jag att söka en litterär agent.

Ha det bra - vi hörs!
Kenth
Kommentera gärna ovanstående eller bidra med din historia eller berättelse

Dela Med Dig!


Back from Blog to Site Map


Heritage & Future

Art Is More Than Art
- Art Viewers Nation
© -
Art is a genuine mental and visual catalyst. This means that art is always at present without being consumed itself.
That's probably why art has followed humanity since the dawn of time, and still do...
probably the only phenomenon in our civilization that is including, regardless of culture
Mänskligheten Kan Aldrig Lösa 
Samhälls- eller VärldsProblem

Med Samma Tänkande  (Under Århundranden) -Som När Vi Skapade Dem-

Om du inte finner den bok du vill läsa, skriv den själv!