Konstnärernas Master Mind Grupp©- Där Framgång Utvecklar Framgång -


En mastermind-allians är uppbyggd av två eller flera sinnen som arbetar aktivt tillsammans i perfekt harmoni för ett gemensamt bestämt objekt.

Välkommen till Konstnärernas Master Mind Grupp©

Om två huvuden är bättre än ett när det gäller att lösa ett problem eller skapa resultat, kan du föreställa dig att du ingår en grupp med fem, sex eller kanske sju personer som möts varje vecka/månad i syfte att lösa problem, brainstorming, nätverka och motivera varandra!

Ett av de mest kraftfulla verktyg som någonsin använts av Framgångsrika människor - om världens rikaste Industrialister från början av 1900-talet eller idag Moderna ikoner av affärer-kallas mastermind-gruppen.

En mastermind-grupp kan fokusera speciell energi på din insats- I form av kunskap,  vetskap, förståelse och resurserMedan du alltid måste göra jobbet för att bli bra på din egen framgång, en mastermind grupp kan utnyttja och maximera  sin energi för att stödja dig bakom din framgång.

Kort sagt är "mastermind" den kraft som kommer till oss  från varandra. Tillsammans vet vi mer och  kan fokusera mer energi än någon av oss kan ensam.

Hur man samlar en mastermind-grupp  Välj personer som redan är där du också vill vara.  Ditt liv - eller som är minst en nivå ovanför dig. Sanningen är den att många människor på högre nivå vill bli involverade helt enkelt för att de då får spela i ett spel som de kan.

Organisera aldrig för sig själva. De andra människor du åker Att bjuda in är människor som de skulle vilja vara runt också. Sanningen är att de flesta människor inte är i mastermind-allianser. Och om du kan starta en vill de vara involverade i,  De släpper in dig och öppnar en helt ny värld för dig.

Medan du kanske inte får Ted Turner eller Bill Gates, du Kunde förmodligen bli den stora fastighetsutvecklaren i stan. Du kan nog få en företagsägare. Du kan förmodligen  Få utgivaren av den lokala tidningen.

Men du kommer inte veta förrän du frågar. Börja med din lista och arbeta dig ner. Kanske slutar du med en lokal kolumnist istället för förlaget - någon som kan vara mycket mer användbar för dig på lång sikt.

Vad är den idealiska storleken för en mastermind-grupp? 
Den idealiska storleken på en mastermind-grupp är 5-6 personer. Om det 
Är för många eller för få förlorar gruppen sin dynamik. Om den är större,   
blir möten obekväma och tar längre tid.  Och personlig delning minimeras.  Om dina mål är centrerade kring ett visst ämne som att starta ett nytt företag eller investera pengar, kan du starta en mastermind-grupp med fokus på entreprenörskap eller investeringar.

Det handlar inte bara om vad du vet, utan också men vem du vet.
Det är där masterminding kommer till nytta. Nätverk och byggande av meningsfulla relationer kommer att ge dig framgång snabbare än att försöka lösa problem ensam. Det är ett av de mest kraftfulla framgångsverktygen för att stödja dina drömmar och det ger dig obegränsade resurser.


Vad är exakt en mastermind-grupp?
En mastermind är en grupp människor som regelbundet träffas:
Skjuter in sig på sina mål
Håller varandra ansvariga
Hantera utmaningar tillsammans

Så hur kan vi skapa en mastermind?
Vi formerar oss i en mastermind-grupp. Det behöver inte vara lika stort som mitt, och kan bestå av dina lokala ledare och professionella.

Master Mind Grupp

En Master Mind Grupp är helt annorlunda jämfört med gruppcoaching. Det är heller inte mentorskap eller konsultationer. Det är ingen terapi. I en Master Mind Grupp (en allians av likasinnade som vill förflytta sig från där de befinner sig nu, till där de vill vara), deltar alla konstnärer aktivt. Alla i gruppen är aktiva, ställer frågor, ger förslag och råd, tips och idéer utifrån sin erfarenheter. Man ger och man tar emot.  Varje deltagare är huvudperson  vid något tillfälle? 

En Master Mind Grupp är en grupp där alla stödjer alla!

Varje deltagare i gruppen är alltså centralpunkten i turordning. När alla deltagare varit huvudperson  en gång, börjar man om igen.

Som du antagligen räknat ut så handlar det om hur du kan göra framsteg på olika plan som konstnär på väg till din framgång, den framgång du söker. När processen väl har börjat, startar processen i din hjärna som kommer att hjälpa dig på vägen.

Det är därför det är så oerhört viktigt att "närvara" vid varje sammankomst för att ta del av kollegernas perspektiv och sätt att resonera. Resonemang och perspektiv som man sedan kan anpassa och tillämpa på den egna verksamheten. 


Du kan läsa mer i Pdf filen, högerklicka och ladda ner: Konstnärernas Master Mind Grupp©

Dela gärna filen med andra konstnärer.


Om du vill veta mer om vem jag är finns här några artiklar:

Bender Tidningsartikel "Från Skaraborg Till USA"

Bender Tidningsartikel "Barnbok om Konst"

Bender Tidningsartikel "Kenths Konst Prisas i Italien"

Du kan också läsa mer på "About"


Tillbaka från Konstnärernas Master Mind Grupp till
Bender Galleri


Arv & Framtid

Contact

Please enter the word that you see below.